F.A.Q.

Deelnemers kunnen het startnummer afhalen bij de startnummerdesk van de betreffende loop op vertoon van de uitgedraaide bevestigingsmail die zij krijgen. Heb je ingeschreven en betaald en heb je niet direct of binnen een dag een bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op met de organisatie, e-mail: info@lenteloop.nl

Tijdens dit evenement kan uitsluitend met een Ipico chip gelopen worden. Andere chips worden niet geregistreerd.

De Organisatie kan u uiteraard niet verplichten om de chip ook daadwerkelijk te dragen, maar draagt u de chip niet, dan komt u niet in de uitslagen en zult u geen recht hebben op een prijs. U kunt zich bovendien niet inschrijven zonder een chip.

Zorg ervoor dat de chip in de veters van een schoen is geknoopt. De afstand van de chip tot de matten die de chips gaan registreren moet namelijk zo kort mogelijk zijn. Dus geen chip in de broekzak of iets dergelijks!

Ja, de gehuurde chip moet bij de finish ingeleverd worden. Deze chip is  geschikt voor eenmalig gebruik bij de Lenteloop in Eerbeek en niet meer door u te gebruiken bij een andere loop of de Lenteloop in het volgend jaar. Bij niet inleveren wordt  €1 boete in rekening gebracht.

Helaas is het voor de organisatie niet mogelijk om je inschrijving te annuleren. Je kan het startnummer/chip echter wel aan een andere loper geven. Geef dan even, via een mailtje, de nieuwe personalia door.

Wil je de te lopen afstand wijzigen, dan kan dat tot dinsdagavond 14 maart 2023 23.59 uur op inschrijven.nl. Daarna kan dat nog per mail tot en met 18 maart 2023, vóór 20.00 uur. Stuur een mail met je verzoek tot wijziging naar info@lenteloop.nl. Je wijziging zal dan worden doorgevoerd. Ná 19 maart 20.00 uur is het niet meer mogelijk van afstand te veranderen.

Nee, als je een kortere afstand wilt lopen wordt geen geld gerestitueerd.

Deelname aan een onderdeel van de Lenteloop Eerbeek houdt in dat men akkoord gaat met de publicatie van naam, resultaat en een foto op het internet. Verwijdering uit de uitslagen is dus in principe niet mogelijk. Alleen bij een nader onderbouwd verzoek kunnen wij overgaan tot verwijdering uit de uitslag.

Het is als deelnemer toegestaan om een hond mee te nemen. Wel moet er rekening mee worden gehouden dat op alle terreinen waar onze routes gebruik van maken honden alléén aangelijnd mogen lopen.
Daarnaast vragen wij om bij de start van de afstand achteraan te starten, om zo de eventuele overlast voor andere lopers tot het minimum te beperken, en ook tijdens de loop voldoende afstand te houden tot andere lopers.