F.A.Q.

Deelnemers kunnen het startnummer en de chip afhalen bij de startnummerdesk van de betreffende loop op vertoon van de uitgedraaide bevestigingsmail die zij krijgen. Heb je ingeschreven en betaald en heb je niet direct of binnen een dag een bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op met de organisatie, e-mail: info@lenteloop.nl

Tijdens dit evenement kan uitsluitend met een Ipico chip gelopen worden. Andere chips worden niet geregistreerd.

Nee, een chip is binnen één evenement niet overdraagbaar van de ene afstand naar een andere afstand.)

De Organisatie kan je uiteraard niet verplichten om de chip ook daadwerkelijk te dragen, maar draag je de chip niet, dan kom je niet in de uitslagen en zul je geen recht hebben op een prijs. Je kan je bovendien niet inschrijven zonder een chip.

Zorg ervoor dat de chip in de veters van een schoen is geknoopt. De afstand van de chip tot de matten die de chips gaan registreren moet namelijk zo kort mogelijk zijn. Dus geen chip in de broekzak of iets dergelijks!

Ja, de gehuurde chip moet bij de finish ingeleverd worden. Deze chip is  geschikt voor eenmalig gebruik bij de Lenteloop/Herfstloop  in Eerbeek en niet meer door jou te gebruiken bij een andere loop of de Lenteloop in het volgend jaar. Bij niet-inleveren wordt € 1 boete in rekening gebracht.

Helaas is het voor de organisatie niet mogelijk om je inschrijving te annuleren. Je kan het startnummer/chip echter wel aan een andere loper geven. Geef dan even, via een mailtje, de nieuwe personalia door.

Wil je de te lopen afstand wijzigen, dan kan dat tot dinsdagavond 19 oktober 2021 23.59 uur op inschrijven.nl. Daarna kan dat nog per mail tot en met 23 oktober 2021, vóór 20.00 uur. Stuur een mail met je verzoek tot wijziging naar info@lenteloop.nl. Je wijziging zal dan worden doorgevoerd. Ná 23 oktober 20.00 uur is het niet meer mogelijk van afstand te veranderen.

Nee, als je een kortere afstand wilt lopen wordt geen geld gerestitueerd.

Deelname aan een onderdeel van de Lenteloop/Herfstloop Eerbeek houdt in dat men akkoord gaat met de publicatie van naam, resultaat en een foto op het internet. Verwijdering uit de uitslagen is dus in principe niet mogelijk. Alleen bij een nader onderbouwd verzoek kunnen wij overgaan tot verwijdering uit de uitslag.