Afhalen startnummers

Waar kan ik mijn startnummer en chip ophalen? 

Deelnemers  kunnen het startnummer en de chip afhalen bij de inschrijvingsdesk  op vertoon van de uitgedraaide bevestigingsmail die zij krijgen. Heeft u ingeschreven en betaald en heeft u niet direct of binnen een dag  een bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op met de organisatie, e-mail info@lenteloop.nl

Welke chips kan ik gebruiken?

Tijdens dit evenement kan uitsluitend met een gele of groene of witte  MyLaps Championschip gelopen worden. Andere chips worden niet geregistreerd. De witte chip krijgt u bij inschrijving. Een deelnemer die zijn eigen gele Championschip bij zich heeft krijgt €2 korting, Een deelnemer met een groene chip krijgen €0,70 korting.

Kan mijn zoon of dochter bij de Schotpoort-Zutphenloop (3 km) de chip gebruiken die ik voor een andere afstand gebruik?

Nee, een chip is binnen één evenement niet overdraagbaar van de ene loper naar de andere loper. Men kan dus niet de chip gebruiken voor b.v. de Schotpoort-Zutphenloop en later voor de Berendsenloop. Ook kan men dezelfde chip niet gebruiken voor de Berendsenloop en een andere afstand.

Moet ik met een chip lopen?

De Organisatie kan u uiteraard niet verplichten om de chip ook daadwerkelijk te dragen, maar draagt u de chip niet, dan komt u niet in de uitslagen en zult u geen recht hebben op een prijs. U kunt zich bovendien niet inschrijven zonder een chip te huren óf een geldige chipcode op het inschrijfformulier in te vullen.

Hoe moet ik de chip dragen?

Zorg ervoor dat de chip in de veters van een schoen is geknoopt. De afstand van de chip tot de matten die de chips gaan registreren moet namelijk zo kort mogelijk zijn. Dus geen chip in de broekzak of iets dergelijks!

Bij het inschrijven krijg ik, bij het invullen van de eigen chipcode, steeds een foutmelding!

Let er bij het invullen van de chipcode op dat er geen “O” (de letter O) en geen “I” (de letter I) in de code kan voorkomen. Wat er op de chip als een “O” of een “I” uitziet, is dus een “0″ (nul) of een “1″ (een). Ook moet het liggende streepje niet worden ingevuld.

Moet ik de chip na afloop inleveren?

Ja, de gehuurde chips moeten bij de finish ingeleverd worden. Deze chip is  geschikt voor eenmalig gebruik bij de Lenteloop in Eerbeek en niet meer door u te gebruiken bij een andere loop of de Lenteloop in het volgend jaar. Bij niet inleveren wordt  €1 boete in rekening gebracht. 

Kan ik mijn inschrijving annuleren

Helaas is het voor de organisatie niet mogelijk om uw inschrijving te annuleren. U kunt het startnummer/chip echter wel aan een andere loper geven. Geef dan even, via een mailtje, de nieuwe personalia door.

Wijzigingen Kan ik de afstand die ik heb opgegeven bij de inschrijving nog wijzigen?

Wilt u de te lopen afstand nog wijzigen, dan kan dat per mail nog tot en met  16 maart  2014. Stuur een mail met uw verzoek tot wijziging naar info@lenteloop.nl . Uw wijziging zal dan worden doorgevoerd. Ná  16 maart  is het niet meer mogelijk per mail van afstand te veranderen. Dit moet u dan doen bij de inschrijvingsdesk op de dag zelf.

Als ik een andere route wil lopen dan waarvoor ik mij heb opgegeven, krijg ik dan geld terug?

Nee, als u een kortere afstand wilt lopen wordt geen geld gerestitueerd.

Als ik een langere afstand wil lopen dan waarvoor ik mij heb opgegeven, moet ik dan bijbetalen?

Ja, als u een langere afstand wilt lopen moet het verschil worden bijbetaald.