Home

ATTENTIE! STORING INSCHRIJVEN.NL!!

Door een storing bij inschrijven.nl op 25, 26, en 27 januari zijn er enkele inschrijvingen verloren gegaan. Er zijn nog twee inschrijvers waarvan we geen gegevens kunnen achterhalen, alleen de naam:

  •  J. Grootkarzijn
  • dhr. B.P. Termeulen/mevr. G.E. Schouten
We willen deze lopers vragen om zo snel mogelijk contact op te nemen met info@lenteloop.nl zodat de inschrijving hersteld kan worden!
 

De Lenteloop is er weer!

Op zondag 19 maart 2023 vindt de 41e editie van de Lenteloop Eerbeek plaats.

De startlocatie is net als voorgaande jaren aan de Harderwijkerweg 28 in Eerbeek, bij evenementenlocatie Bosque Vier & Ontmoet.

U kunt zich inschrijven voor de 6, 13,5 en 21,1 kilometer. Daarnaast zijn er trail-routes van 10 en 20 kilometer en een wandeling van ongeveer 10 kilometer uitgezet.

Ook dit jaar kan vanaf het gezellige terras met muziek de start en finish goed worden gevolgd. Tegen een geringe vergoeding kunt u genieten van een hapje en een drankje. We hopen natuurlijk op prachtig weer!

Inschrijven

Er kan hier worden ingeschreven (link opent in aparte pagina).

Lopen voor het goede doel

Met het geld dat ingezameld wordt met de Lenteloop steunen wij de Voedselbank Zutphen en Shelterbox Nederland.

Organisatie

De Lenteloop Eerbeek wordt georganiseerd door Rotaryclub Eerbeek-Zutphen. Naast de ca. 60 vrijwilligers wordt de Lenteloop ook mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, het Rode Kruis en bedrijven die belangeloos hand- en spandiensten verrichten.

Leden van Last Gear bieden ondersteuning als “voorrijders”. Ook in 2023 gaan we weer voor een gezellige Lenteloop in een prachtige omgeving waarbij we u graag ontmoeten!

De organisatie van de Lenteloop aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid.
Iedere deelnemer loopt op eigen risico en verantwoording.

De Lenteloop wordt mede mogelijk gemaakt door deze gulle sponsoren!