KidsRun

  • Starttijd: 11:05
  • Afstand: 1,5km
  • Routekleur: Roze
  • Startnummers: 1 t/m 100, roze

Kinderen (4 t/m 12 jaar) kunnen meedoen aan de KidsRun. Het is een prestatieloop, dus wel met tijdsregistratie, maar zonder wedstrijdelement. Uiteraard is er voor alle kinderen die hebben meegelopen een mooie herinneringsmedaille!

Per kind mag maximaal één ouder/begeleider meelopen.

Je kunt ook meedoen met een groep van minimaal 10 kinderen. Hoe leuk is het om deze KidsRun samen met klasgenoten of teamgenoten van je vereniging te lopen!

Inschrijven

De inschrijving start begin juli. Deelnemers dienen uiterlijk 23 oktober 2021 vóór 20.00 online te worden ingeschreven. Er is geen inschrijving mogelijk op de dag zelf.

Het inschrijfgeld is € 4,00 per kind, inclusief een mooie herinneringsmedaille.

Er kan hier worden ingeschreven (link opent in aparte pagina).

Bij inschrijving van een groep van minimaal 10 kinderen bedraagt het inschrijfgeld slechts € 3,50 per kind!  Je kan als groep inschrijven bij info@lenteloop.nl, niet online via de inschrijflink. Graag vóór 22 oktober 2021 onder vermelding naam, leeftijd en meisje/jongen. Ná 22 oktober 2021 is inschrijving per groep niet meer mogelijk.

De route

Kleedruimte
Op het terrein zijn twee vrachtwagentrailers aanwezig die gebruikt kunnen worden als kleedruimte, één voor mannen/jongens en één voor vrouwen/meisjes.

Er is géén bewaakte garderobe en er zijn géén lockers.

Verversingsposten en medische begeleiding
Bij de KidsRun zijn er geen verversingsposten onderweg. Na afloop ontvangen alle deelnemers een flesje water.
Bij start en finish is medische begeleiding (Rode Kruispost) aanwezig.

Tijdslimiet en uitslagen
We hanteren geen echte tijdslimiet bij de KidsRun. We gaan er vanuit dat jongeren de afstand binnen 15 tot 30 minuten kunnen volbrengen.
De uitslagen staan zo snel mogelijk, maar uiterlijk eind van de middag op www.uitslagen.nl.

Medaille, prijzen en huldiging
Iedereen die de KidsRun uitloopt, ontvangt een medaille. Na de loop kun je je medaille eventueel laten graveren. De grafeerstand staat op het terrein.